jueves, 21 de junio de 2012

TROBADES COSIDORES


Des del mes d'Abril l'Acompanyament a la Gent Gran hem iniciat conjuntament amb el projecte Baixem al carrer les TROBADES COSIDORES. L'activitat va començar com una prova que pretenia juntar cada dues o tres setmanes a un grup de senyores dels dos projectes que comparteixen l'afició per les labors. La idea era crear un espai intergeneracional on elles fessin de mestres a gent de diferents edats i cultures que tinguessin ganes d'aprendre i compartir experiències.

L'activitat està sent tot un éxit i el dia 9 deJuliol serà la 6ª trobada. Les i els participants el valoren com un espai molt gratificant, on es senten útils i on es diverteixen molt. Alhora agraeixen molt el fet d'estar en companyia. A més a més, les trobades estan servint per a què totes i tots els participants puguin col·laborar en la preparació de la Rua XIC 2012 del Pla de Desenvolupament Comunitari del Poble-sec.

De cara a futures sessions estem organitzant una trobada amb els nens i les nenes de l'Espai de la Infància, que és un altre projecte de la mateixa entitat, per tal de crear vincles entre diferents usuàris/es i poder crear xarxa amb persones del mateix territori enriquint així les seves vides. També estem organitzant una trobada a la Residència Pare Batllori per tal del que les seves usuàries puguin participar i formar part de les trobades.


Us animem a participar i formar part d'aquest projecte, que amb molt pocs recursos aconsegueix enormes resultats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario