martes, 27 de noviembre de 2012

COL·LABORACIONS 2012


Busquem bastons!
Una bastó és un element de suport i ajuda per no caure, això és precisament el que necessitem si vols col·laborar amb el projecte Acompanyament a Gent Gran. Donat els temps que corren cada cop és més difícil trobar ajudes per a causes socials i per col·lectius tant vulnerables com les persones gran.  
  
Acompanyament a Gent Gran és un projecte de la Coordinadora d’entitats del Poble-sec que lluita per donar resposta a problemes de falta de suport i solitud a gent gran, d’aquesta manera ofereix companyia a persones amb problemes de mobilitat per sortir de casa i amb una escassa xarxa social. 

Per això volem aprofitar el nostre bloc per donar a conèixer les entitats i fundacions que, aquest any, han col·laborat amb nosaltres i han fet possible, juntament amb altres ajudes a títol individual,  la continuïtat del projecte. MOLTES GRÀCIES!

I també aprofitem per agraïr a tota la gent que amb donacions desinteressades de material, diners, hores i dedicació fan possible que les usuàries mai estiguin desatesses!

Col·laboracions 2012









 





No hay comentarios:

Publicar un comentario