jueves, 8 de noviembre de 2012

L'ordinador


Feia temps que la Conxita tenia ganes de saber què és això de l’ordinador i com es fa servir. Avui per fi, en una prova pilot, hem fet que la Conxita aprengui els passos bàsics per fer servir un ordinador. I tot i que encara queda molta feina, ja té ganes de tenir-ho per la mà per a comprar-se’n un de personal. 

Cada dia, persones com la Conxita ens demostren que no importa l'edat per aprendre coses noves si hi poses voluntat i ganes. Així que mai és tard i no hi han excuses que valguin! 

L’ordinador pot ser una eina molt útil per a promoure un bon envelliment actiu! En tant que ens pot mantenir connectats amb diferents  persones a través d’Internet i conté jocs que poden ajudar a estimular la nostra capacitat cognitiva. A més, com ja sabrà el lector del blog, Internet és una eina molt potent per a la informació i per a estar connectat al món.

Des del projecte d’Acompanyament a la gent gran, volem animar-te a que: si coneixes a alguna persona gran l’animis a utilitzar un ordinador, bé ensenyant-lo per tu mateix o recomanant-li algun curs d’informàtica. Si ja ets una persona que el saps fer servir i ens estàs llegint, et recomanem la pàgina Activa la ment. Un projecte de l’obra social la caixa amb moltes activitats per a tenir la ment ben oberta. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario